Barion Pixel

Rólunk

Vinczéné Jakab Gabriella vagyok, a GabriellaNatura alapítója, feleség, három gyermek édesanyja és két pici lány nagymamája. Sok év tapasztalata mostanra vált küldetéssé. A természetes szappanok és saját készítésű kozmetikumok a családomban már az életünk részévé váltak.

Egy semmivel össze nem hasonlítható világba repítettek minket, ahol nincsenek mellékhatások, nincsenek vegyszerek, csak az, amit a természet ad – finoman és hatékonyan. Az a természetesség, amit a tudomány félredobott évtizedekkel ezelőtt, mert megalkotta szintetikus úton és hirdette, hogy az a jó. Az, amit ma a gyógyszergyárak próbálnak beépíteni a termékeibe újra, mert jól hangzik a tiszta erő, ami a növényekben rejlik. Jól látható tendencia, hogy az utóbbi évtized a különféle bőrbetegségek virágkora. Olybá tűnik, egyre sürgetőbb egy olyan bőrápolási kultúra kialakítása, ami a túlvegyszerezéssel szemben a természetességre épít.

Az orvoslás alapja napjainkban a tudományos bizonyítékokon alapuló orvoslás. Erre épül a diagnosztika és a klinikum is. A természetes kozmetikumok alapanyagainak évezredes tapasztalati háttere és rengeteg bizonyítéka van. Népi, népgyógyászati és modern tudományos is.

Jómagam az egészségügyben töltöttem eddigi életem évtizedeit, 14 éves koromtól tudtam, hogy ez a hivatásom. Dolgoztam betegágy mellett, ápoltam és szerettem a betegeimet. A legtöbb évet és a legtöbb tanulást a laboratóriumi munkában töltöttem. Mindent összevetve számomra ez az a tapasztalati háttér, ami a GabriellaNatura mögött áll. Mindemellett folyamatosan tanulok.

Alapanyag választásban nem kötök kompromisszumot. Tiltólistás minden, ami kőolajból vagy szintetikusan készül. Kizárólag természetes forrásokból származó, tiszta és vegyszermentes, minősített olajokkal, vajakkal, virágvizekkel és növényi hatóanyagokkal dolgozom. A” fenntartható szépség” nemcsak ránk vonatkozik. Az alapanyagaim zöme fenntartható, ökológiai gazdálkodásból származik (még a pálmavaj is!), ahol nemcsak a fenntarthatóságra figyelnek, hanem az ott dolgozók munkakörülményeire és a körülöttük lévő ökoszisztémára is. Szigorúan szabályzott nemzetközi standardek vonatkoznak erre.

A hatóanyagok kinyerése a leghatékonyabb hidegsajtolással, lepárlással,vagy szén-dioxidos extrakcióval történik, ezzel minden molekuláját stabilan tartva és közben nem szennyezve a levegőt. Állatkísérlet mentesen kerülnek forgalomba. Az a néhány állati eredetű alapanyagom (méhviasz, selyemprotein, kecsketej…) nem okozza egyetlen állat halálát sem.

Rengeteg tanulás, tapasztalás után szeretném, ha velem tartanátok ebbe a világba, ahol nagy gonddal, odafigyeléssel, sok-sok szeretettel készítem a szappanjaimat, kencéimet, ahol szeretnék kapcsolatot tartani és megbeszélni tapasztalatokat, ahol nem ipari méretekben készülnek a termékek, így mindegyikre figyelni tudok, ahol nincsenek kockázatok és mellékhatások,…. csak fenntartható szépség.

Ez az álom a családom nélkül álom maradt volna. Az ötlet megszületésétől mellettem álltak, segítettek, ötleteltek, biztattak. Köszönöm férjemnek, két lányomnak, fiamnak és a piciknek is, akik lelkesen mossák a kezecskéjüket a mami szappanjaival. Köszönöm barátaimnak, ismerőseimnek, akik megtiszteltek a bizalmukkal és használják a szappanjaimat és kencéimet. Visszajelzésük vitt tovább az úton, ők jelentették a fejlődést. Hálás vagyok mindenkinek, akik segítettek ezen az úton, hogy a GabriellaNatura valósággá váljon. KÖSZÖNÖM!

Külön köszönet Nektek:

Akinek a fotói láthatók a weboldalon és a Facebook oldalon: Tuboly-Vincze Gabriella

Akik tanítottatok: Dr Torma Viktória, Ujvárosi Györgyi: Házikence Tanoda

Aki a webáruházamat létrehozta: Fehér Tamás” White-Informatics”.

Aki megtervezte a GabriellaNatura arculatát: Vörös Júlia ” Bonadekor”

shop

Termékeink