Barion Pixel

PATTANÁS KEZELÉS TERMÉSZETESEN

PATTANÁS KEZELÉS TERMÉSZETESEN

Több, mint 30 évnyi egészségügyi pályafutással a hátam mögött, kozmetikum tervezéssel és kozmetikum készítéssel foglalkozom. Az egészségügyben szerzett tudás nagyban hozzásegített ennek a kozmetikum családnak a létrehozásában. Rengeteg tanulmány átolvasása után kezdődött a tervezés, majd a megvalósítás.

Mi az akne?

Az akne egy gyakori bőrbetegség, amely felnőtteknél és serdülőknél is problémát jelenthet. Számos kulcsfontosságú patofiziológiai jellemzője van, mint például a follikuláris hiperkeratózis, a Propionibacterium acnes fokozott proliferációja és a reaktív gyulladás, amelyek mindegyikét meg kell célozni az optimális eredmény érdekében. Az azelainsav mélyreható gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatással rendelkezik, és számos Gram-negatív és Gram-pozitív mikroorganizmus ellen is hatásos, beleértve az antibiotikum-rezisztens baktériumtörzseket is.  

Az Azelainsav, ami a pillére a csomagnak, összességében hatékony a pattanások számos okának megcélzásában, és számos klinikai vizsgálatban bebizonyosodott, hogy jól tolerálható. Mivel kizárólag természetes anyagokkal dolgozom, minden egyes alapanyaggal ugyanaz volt a cél: gyulladás csökkentés, bőrregenerálás, antioxidáns hatás, hidratálás, fényvédelem. Mindezt jól megkomponálva, mint egy szimfóniát. Együtt dolgozik egy célért minden alapanyag.

Elkészült a pattanásos, aknés bőrre szánt csomag. A Bojtorján arctisztító hab, az Azelain krém és a BB krém. Komplett arcápolási rutin felépíthető belőlük. A legfiatalabbak nagy eséllyel egy arctisztítón és a speciális arckrémen kívül többre nem vehetők rá. A nagyobb lányokat és a felnőtteket már érdekelheti egy BB krém, ami jótékonyan eltakarja a bőrhibákat, pattanásokat, miközben a termék gyulladást is csökkent, fényvédelmet nyújt és nyugtatja a bőrt. A csomag részeként használva, kiváltaná a külön hidratálást nappal, a krém ezt egy lépésben megoldaná (hidratál, ápol, eltakar, véd).

A csomag tehát az adott bőrproblémával küzdőkön kívül két olyan terméket is tartalmaz, amit bárki kipróbálhat. A csomag tartalma természetesen egyenként is megvásárolható, de a komplett csomagnál árengedménnyel is kalkuláltam, ami kellően ösztönző lehet.

TESZTELÉS

Ahhoz, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzek a csomag hatékonyságát illetően, kerestem olyan embereket, akik küzdenek az aknékkal és pattanásokkal. Igyekeztem a korosztályt a lehető legszélesebbre húzni. A meghirdetést követő 12 órában lett tíz olyan vállalkozó, akik fotókkal együtt jelentkeztek a feladatra.

A hirdetésben jeleztem, hogy nagyon fontos a következetesség a következő négy hétben, és a folyamatos kapcsolattartás velem. Fotókat kérek a kezdeti állapotról és utána hetente.

A korosztály 14 és 80(!!!) év közötti, de a köztes korosztály 22-45 év lett.

Mindenki megkapta a csomagját, ami a következőket tartalmazta:

-Nyilatkozat tőlem, hogy a fotókat a szakdolgozat prezentációján kívül, soha, sehol nem használom fel, nem jelenik meg semmilyen internetes felületen.

-Részletes leírást a kezelés lépéseiről és a termékek összetételéről.

-150ml Bojtorján arctisztító habot

-50ml Azelain krémet

-30ml BB krémet (SPF15)

Telefonon, facetime-al, személyesen is egyeztettünk, nagyon részletesen és alaposan. A teszt kezdetét vette.

-EREDMÉNYEK

Önkéntes tesztelőim egy nagyon szigorúan meghatározott napi rutint végeztek. Naponta kétszer, reggel és este arctisztítás után az Azelain krémet használták, ha szükséges volt, akkor a cink oxidos korrektorral befedték a „csúnyább” foltokat. Nappalra pedig mindenki a BB krémmel indult munkába. Hetente egyszer csináltak egy peelinget. Minden héten küldték a fotókat, hogy dokumentálható legyen az eredmény.

Már a második hét végén látható jelei voltak a javulásnak. A gyulladások elmúltak, a kisebb pattanások eltűntek. A harmadik hét volt a leglátványosabb. Az enyhébb tünetekkel küzdők arcáról teljesen eltűntek a pattanások, a „nehéz” eseteknél pedig látványosan csökkentek az aknék.

A negyedik héten már nagyon szép, tiszta arcbőrökről érkeztek a fotók.

Úgy döntöttünk közösen, hogy mindenki folytatni szeretné, ezért a csapattal azóta is folyamatos kapcsolatban vagyunk.

Összességében 100%-os sikert értünk el, hálával tartozom a tesztelőknek a lelkiismeretes hozzáállásukért.

Ez a csomag azóta átesett a rozaceás bőrrel küzdőkkel is. 12 hetes(!) ugyanolyan tesztsorozaton vettek részt.

Az eredmények megdöbbentőek voltak, a negyedik héttől látványos eredmékkel büszkélkedhettünk, és mindannyian boldogan folytattuk. A 12. hét után a legmakacsabb bőrpír is megszelídült, a bőrük nyugodtabb és ellenállóbb lett.

Mindkét csapat folyamatosan használja a krémeket, az összes tanulmány és a mi tapasztalataink is azt mutatják, hogy semmilyen mellékhatás nem indokolja a befejezést, hosszútávon is biztonságosan használható.

A Pattanás kezelő csomag gyorsan népszerűvé vált, de egyenként is beszerezhetőek a webáruházban!